BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSiemens'ten deprem bölgesine 1 milyon euro----

Siemens'ten deprem bölgesine 1 milyon euro

Siemens'ten deprem bölgesine 1 milyon euro
10 Şubat 2023 - 16:39 www.finansgundem.com

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile birlikte koordineli çalışan, deprem bölgesine 1 milyon euro destek bağışında bulunan Siemens AG ile Siemens Healthineers, aynı zamanda bağış kampanyası başlattığını duyurdu.

Türkiye'yi derinden etkileyen deprem felaketinin yaralarını sarmak üzere ilk andan itibaren arama kurtarma faaliyetleri dahil tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli olarak çalışmalar devam ediyor.Siemens Türkiye, açıklamasında şunlar kaydedildi:

"Dünyada 365 bin üzerindeki çalışanlarımızın katılımı ile bir bağış kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Siemens olarak çalışanlarımızın katkılarının toplamı kadar ilave bağış yaparak desteğimizi büyüteceğiz ve tüm meblağı kamu otoriteleri tarafından yetkilendirilmiş kurum ve kuruluşlara aktaracağız.

Bunun yanı sıra Siemens Türkiye olarak çalışanlarımızla birlikte hazırladığımız temel ve acil ihtiyaçlardan oluşan yardım paketleri de İstanbul Kartal kampüsümüzde hazırlanarak AFAD koordinasyonuyla bölgeye ulaştırılmak üzere gönderilecektir. Siemens Türkiye olarak bu büyük afet ile ilgili bize ihtiyaç duyulan her alanda desteklerimizi sürdürerek, bu zor günleri hep birlikte aşacağız."

Çocuk kalbi! Duygulandıran mesajlar

 

Rusya'nın deprem desteği sürecek

 

NATO'dan Türkiye'ye barınma tesisi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)