BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSiemens CEO'suna Hitler adresli ölüm tehdidi----

Siemens CEO'suna Hitler adresli ölüm tehdidi

Siemens CEO'suna Hitler adresli ölüm tehdidi
17 Temmuz 2020 - 15:25 www.finansgundem.com

Almanya'nın elektronik devi Siemens Yönetim Kurulu Başkanı Kaeser, Nazi lideri Hitler adına açılmış bir mail adresinden ölüm tehdidi aldığını söyledi.

Dünya çapında 388 bin çalışanıyla bir dünya devi olan Siemens şirketinin CEO'su Joe Kaeser, şirketi 2013 yılından beri yönetiyor.

Hürriyet'ten Celal Özcan'ın haberine göre, babası fabrika işçisi olan ve kendisi de işe Siemens'te başlayan ve yönetim kurulu başkanlığına kadar tüm basamakları tırmanan Joe Kaeser siyasi tavırlarıyla da aşırı sağ ve neonazilerin uzun süredir hedefinde.

Almanya'da aşırı sağcı anamuhalefet partisi AfD'nin Grup Başkanı Alice Weidel'i, "Milliyetçi konuşmalarıyla Almanya'nın refahının kaynağı olan dünyadaki imajına zarar veriyor" diye eleştiren Joe Kaeser'e aşırı sağdan ölüm tehditleri yağdı.

ZDF kanalında sunucu Dunja Hayali'nin konuğu olan Joe Kaeser, aşırı sağdan çok sayıda tehditler aldığını, en ünlüsünün ise nazi diktatör Adolf Hitler ve partisi NSDAP adına açılmış bir hesaptan gönderildiğini söyledi.

EN ÜNLÜSÜ

Joe Kaeser, "Böyle çok tehdit aldım. Ama en ünlüsü [email protected] hesabından gelen ölüm tehdidiydi. İnsan zaten böyle bir hesap internette nasıl açılabilir diye şaşırıyor. Tehditte "Artık istifa etmen için zamanı geldi. Yoksa biz bunu yerine getireceğiz" deniliyordu. Ben aynı hesaba, "anlaşılan cehennemde de dijitalleşme başlamış. Çünkü şeytan bana mail yazmış" yanıtını gönderdim.
Dışlama, kin ve ırkçılık artık çağdışı. Biz Almanya olarak bunun korkunç sonuçlarını yaşadık."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)