BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyredecek----

Sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyredecek

Sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyredecek
14 Ağustos 2023 - 07:23 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre yeni haftada sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Doğu Karadeniz ve çevresinde sağanak yağış etkili olacak

Meteoroloji'nin yeni hava durumu raporuna göre, hava sıcaklığının mevsim normallerinin 6 ile 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Marmara’nın doğusu, Balıkesir'in kuzeyi ve Çanakkale'nin doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Bolu, Karabük, Artvin ve Ardahan çevrelerinin sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Türkiye'nin doğu ve güneydoğu kesimlerindeki sıcak hava dalgasının, etkisini artırarak diğer bölgelerde de etkili olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 14 Ağustos'a ilişkin hava durumu raporunu paylaştı.

SICAK HAVA DEVAM EDECEK, BAZI BÖLGELERDE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK

Hava sıcaklığının Marmara ve Kıyı Ege'de mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 6 ile 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Öte yandan, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, Marmara’nın doğusu, Balıkesir'in kuzeyi ve Çanakkale'nin doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Bolu, Karabük, Artvin ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

MARMARA PARÇALI BULUTLU VE RÜZGARLI

Rüzgarın; Marmara'nın batısında ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Parçalı bulutlu, bölgenin doğusu ile Balıkesir'in kuzeyi ve Çanakkale'nin doğusunun yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli rüzgar ve yağış

 

Meteoroloji'den sağanak yağmur uyarısı

 

Meteoroloji uyardı: Bir bölgede sağanak yağmur bekleniyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)