BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSıcaklıklar daha da mevsim normallerini aşacak----

Sıcaklıklar daha da mevsim normallerini aşacak

Sıcaklıklar daha da mevsim normallerini aşacak
24 Mayıs 2021 - 09:57 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni haftaya dair hava durumu tahminlerine göre yurtta bölgesel olarak yağışlar olsa da hava sıcaklıkları artışını sürdürecek.

Meteoroloji hava durumuna dair son tahminleri yayınladı, bu hafta yurdun kuzeydoğu kesimlerinde yerel yağışlar bekleniyor, diğer bölgelerde ise açık ve güneşli bir hava hakim olacak. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları artışını sürdürmeye devam edecek.

SICAKLIKLAR ARTIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Korona virüse 'hava durumu' gibi takip

 

Kuraklık buğdayı vurdu

 

Kuraklık nedeniyle 1 milyon kişi gıda kriziyle karşı karşıya

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acil önlem24 Mayıs 2021 11:13

    İklim değişikliği artık her yerde inkar edilemeyecek şekilde kendini gösteriyor. ve korkunç boyutta Acil önlem alınmalı. Türkiye iklim değişikliği anlaşmasını meclisinden geçirimeli ve yasallaştırmalı diğer dünya ülkeleri gibi.