BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklar artışa geçecek----

Sıcaklıklar artışa geçecek

Sıcaklıklar artışa geçecek
06 Nisan 2013 - 10:25 www.finansgundem.com

Sıcaklık kuzey ve iç bölgelerde 4 ile 8 derece arası artacak

Hava sıcaklığı Kuzey ve iç bölgelerde hissedilir derecede artacak. Öğle saatlerinden sonra Bolu, Düzce'nin iç kesimleri, Karabük, Sakarya ve Bursa çevrelerinin yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, Pazar sabah saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin büyük bir bölümü az bulutlu ve açık, kuzeybatı kesimler ile Doğu Anadolu'nun doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Düzce'nin iç kesimleri, Karabük, Sakarya ve Bursa çevrelerinin yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak, Pazar sabah saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Çorum, Konya, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer sis hadisesi görülecek.
Rüzgâr, genellikle güney ve güneybatı, ülkemizin güneydoğu kesimleri ile zamanla kuzeybatı kesimleri kuzeyli yönlerde hafif, ara sıra orta, Kıyı Ege'de kuvvetlice esecek.
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutl.(22)
ANKARA: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu.(24)
İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(25)
ADANA: Az bulutlu ve açık.(24)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(24)
SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu.(24)
ERZURUM: Parçalı bulutlu.(19)
VAN: Parçalı bulutlu.(14)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(25)
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA:Hava parçalı ve az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Sakarya ve Bursa çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak, yarın sabah saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak yağışlı geçecek.
EGE:Havanın az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar ise; Kıyı Ege'de güneyli yönlerden kuvvetlice esecek.
AKDENİZ:Az bulutlu ve açık geçecek.
İÇ ANADOLU:Meteorolojiye göre, hava az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde kuzeybatısının parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Konya çevrelerinde yer yer sis hadisesi görülecek.
BATI KARADENİZ:Hava az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu, Düzce'nin iç kesimleri ve Karabük çevrelerinin parçalı yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ:Meteoroloji’den alınan bilgide, hava parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Çorum çevrelerinde yer yer sis hadisesi görülecek.
DOĞU ANADOLU:Hava az bulutlu, doğusunun parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinin yer yer sisli geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU:Hava az bulutlu ve açık geçecek.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)