BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSıcak hava dalgası geliyor: Kavrulacağız----

Sıcak hava dalgası geliyor: Kavrulacağız

Sıcak hava dalgası geliyor: Kavrulacağız
24 Temmuz 2022 - 09:36 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlere göre yurtta etkisini gösteren sıcak hava dalgası yeni haftada da devam edecek. Hava sıcaklığı Marmara ve Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarında mevsim normallerinin üzerinde olacak.

Türkiye yoğun sıcakların etkisi altında günler yaşıyor. Meteoroloji’nin tahminlerine göre sıcak hava dalgası bir süre daha bunaltmaya devam edecek. Hafta sonu İstanbul’da 30 derece dolaylarında seyreden sıcaklık yeni haftada birkaç derece daha artacak. Karadeniz’in doğusu hariç hiçbir bölgede önemli bir yağış gözlenmeyecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Tokat'ın kuzeyi ile Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın ise Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege, Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

DSÖ: Sıcaklar İspanya ve Portekiz'de bin 700 can aldı

 

DSÖ Avrupa Direktörü: Sıcak havalar kıyametle alakalı

 

ABD'de 'rekor sıcaklık' uyarısı: 100 milyonu aşkın kişiyi etkileyecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)