BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSezen Aksu'ya sandık görevlilerinden mühür uyarısı----

Sezen Aksu'ya sandık görevlilerinden mühür uyarısı

Sezen Aksu'ya sandık görevlilerinden mühür uyarısı
28 Mayıs 2023 - 09:52 www.finansgundem.com

Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 2. turunda oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra mührü elinde unutan Aksu sınıftan çıkmaya hazırlanırken, görevlinin uyarısıyla mührü bıraktı.

Sanatçı Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için oyunu Beykoz'da kullandı. Aksu oy kullandıktan bırakmayı unuttuğu mühürle sınıftan çıkmaya hazırlanırken, görevlinin uyarısıyla mührü teslim etti.

Sanatçı Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için oyunu kullanmak üzere 08.30 sıralarında Beykoz'da bulunan Sedat Simavi Ortaokulu'na geldi. Aksu 1275 nolu sandıkta oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra mührü elinde unutan Aksu, görevlinin uyarısıyla teslim etti. "Hiçbir şey söylemeyeceğim " diyerek oy kullandığı sınıftan çıkan Aksu, kimliğini ve seçmen kağıdını almayı unuttu.

Bu sırada bir görevli sınıftan çıktığı sırada Aksu'ya kimliğini ve seçmen kağıdını teslim etti. Sanatçı oy kullanmak için okula gelen hayranlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi. Okul kapısında Aksu ile karşılaşan Beykoz Belediye Başkanı Murat Yıldırım ise,  “Yol kesildi efendim “diyerek Aksu'yu selamladı. Aksu, belediye başkanına "Sizden geliyor mesajlar değil mi ?" dedi. Belediye başkanı Aydın’ın "Bir konser yaparız artık" isteğine ise, sanatçı “Ben sahneye çıkmıyorum artık" yanıtını verdi. Bir hayranının verdiği çiçeği alan Aksu aracına binerek okuldan ayrıldı. 

Türkiye seçimini yapıyor, oy kullanma işlemi başladı

 

Bugün Türk siyasi tarihinde bir ilk yaşanıyor

 

Cumhurbaşkanı Seçimi için yurt dışında kullanılan oylar Türkiye'de

 





YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)