BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSeyahat şirketleri: Kovid testi zorunluluğu kalksın ----

Seyahat şirketleri: Kovid testi zorunluluğu kalksın

Seyahat şirketleri: Kovid testi zorunluluğu kalksın
05 Ocak 2022 - 13:09 www.finansgundem.com

İngiltere'de korona virüs pandemisinden olumsuz etkilenen seyahat firmaları, yolculara yönelik tüm Kovid-19 kısıtlamalarının kaldırılması çağrısında bulundu.

Geçen hafta İngiltere'deki 25 kişiden birinin korona virüse sahip olduğunu gösteren verilerin ardından, havayolu şirketlerinin yetkilileri, yolculara uygulanan test zorunluluğunun gerçek bir etkisi olmadığını söylüyor. İngiltere'ye geliş ve gidişlerde zorunlu test uygulamasının pandemiden en çok etkilenen sektörlerden turizm ve seyahatin toparlanmasını engellediği aktarılıyor.

Hükümet, "tüm önlemlerin incelendiğini" açıkladı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ulusal Sağlık Hizmetleri'nin (NHS) üzerindeki yoğunluğun geçici olarak arttığını ancak ülkenin mevcut dalgayı kapanma olmadan atlatacağını umduğunu söyledi.

Şu anki kurallar neler?

12 yaş ve üstü olup İngiltere'ye seyahat eden tüm yolcular, ilk biniş noktasında, en fazla iki gün önce yapılmış ve negatif sonuçlanmış PCR veya hızlı sürüntü test belgesi göstermek zorunda.

ABD, 8 ülkeye uyguladığı seyahat kısıtlamasını kaldırıyor

 

Havayolu hisseleri Omikron kabusuna rağmen yükseliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)