BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSevgilinin gömleği Zamate’den----

Sevgilinin gömleği Zamate’den

Sevgilinin gömleği Zamate’den
09 Şubat 2015 - 14:39 www.finansgundem.com

Zamate Gömlek, Sevgililer Günü için kampanya yaptı

Türkiye’nin yerli markası Zamate Gömlek, 14 Şubat Sevgililer Günü için kampanya başlattı. Satış fiyatı 89.90 TL olan gömleğin ikincisi kampanya kapsamında bedava olacak. Sevgililer için hazırlanan ve tasarımları birbirini tamamlayan gömleklerden almak isteyen bay veya bayan, ikincisini eşine bedava alabilecek. Dünya devlerinin gömlek tasarımcısı Dilek Aydın Ekincioğlu tarafından tasarlanan Zamate Gömlek’ler, tamamı yerli kumaşla hazırlanın kalitesiyle de göz dolduruyor. 
Yıllarca dünya devlerine fason üretim yaptıktan sonra markalaşma atağı kapsamında İstanbul Deniz Otobüsleri iskelelerinde Kiosk şeklinde gömlek mağazaları açmaya başlayan Zamate Gömlek, günün moda tasarımlarını sunuyor. Zamate Gömlek, “Sevgilinin Gömleği Zamate’den” kampanyası kapsamında İDO Yenikapı iskelesi ve internet sitesinden 11 Şubat’tan itibaren satışa sunacak. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)