BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSessiz sedasız evlendiler mi----

Sessiz sedasız evlendiler mi

Sessiz sedasız evlendiler mi
23 Mayıs 2014 - 10:27 www.finansgundem.com

Soma faciasından sonra düğününü erteleyen Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı'nın sessiz sedasız evlendikleri öne sürüldü

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı, Ekim ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmışlardı.

SOMA NEDENİYLE DÜĞÜN ERTELENMİŞTİ

16 Mayıs'ta da evlenecek olan çift Soma'da yaşanan facia karşısında örnek bir davranış göstererek bir basın açıklaması ile düğün törenlerini ertelediklerini bildirmişti. Çiftin geçtiğimiz hafta aile arasında gerçekleşen sessiz sedasız bir nikah töreni ile evlendikleri öne sürüldü.

SESSİZCE NİKAH KIYIP BALAYINA GİTTİLER

Günaydın gazetesinden Bülent Cankurt'un haberine göre, Buse ile Volkan, aylardır düğün törenleri için koşturuyordu. Balayı destinasyonları için de Maldivler'i tercih eden çift, uçak biletleri ve otel rezervasyonlarını yapıp ücretlerini de ödemişti. Balayından döndükten sonra oturacakları evlerini de hazırlamışlardı. Soma faciasından sonra üç günlük ulusal yas ilan edildiği bir ortamda düğünlerinden vazgeçen ünlü çift, sessizce nikah kıymakta bir sakınca görmedikleri ve imzayı atıp resmen evlenerek balayına gittiği öne sürüldü.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Firat23 Mayıs 2014 10:51

    iki gencin planlandiği sekilde evlenmesi cok dogal. Hayat butun acilara ragmen devam ediyor ve yas ortamina yakisir sekilde sessizce evlenmeleri kadar güzel birsey olamaz