BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSergey Lavrov Batı'yı uyardı: Tehlike ciddi----

Sergey Lavrov Batı'yı uyardı: Tehlike ciddi

Sergey Lavrov Batı'yı uyardı: Tehlike ciddi
26 Nisan 2022 - 09:13 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, bir kez daha Batı'yı Ukrayna'da nükleer bir çatışma yaşanması risklerinin küçümsenmemesi gerektiği konusunda uyardı.


Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna'da nükleer bir çatışma yaşanması ve Üçüncü Dünya Savaşı risklerinin küçümsenmemesi gerektiği uyarısı yaptı. Rus devlet televizyonuna konuşan Lavrov, Ukrayna'daki çatışmayı sona erdirecek herhangi bir anlaşmanın büyük ölçüde sahadaki askeri duruma bağlı olacağını belirtti.

Tehlike ciddi

Üçüncü Dünya Savaşı'ndan kaçınılmasını önemine ve cari durumun 1962'deki Küba füze krizi ile karşılaştırılabilirliğine yönelik bir soruya yanıt veren Lavrov, Rusya'nın bir nükleer savaşı önlemek için çok fazla şey yapmakta olduğunu söyledi. Nükleer savaş risklerinin artmasını istemediklerini dile getiren Lavrov, "Ancak tehlike ciddi. Bu tehlikeyi küçümsememiz gerekli" dedi.

Bakan Lavrov, Batı'nın Ukrayna'ya gönderdiği silahların Rus ordusu için meşru hedef olduğuna da işaret etti. Batı Ukrayna'daki silah depolama tesislerinin Rusların hedefi olduğunu ifade eden Lavrov, "NATO, Ukrayna üzerinden Rusya ile bir vekalet savaşı yürütüyor ve bu vekili silahlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Beyaz Saray: Rusya'ya daha fazla yaptırım olası

Almanya'dan 40 diplomatını sınır dışı eden Rusya'ya tepki

ABD Savunma Bakanı Austin, Washington'ın Rusya stratejisini açıkladı

İspanya 5 Rus oligarkın 3 yat, 23 mülk ve 12 banka hesabına el koydu

Ukrayna, ABD'den ayda 2 milyar dolar istedi

Kiev'in caddeleri canlanmaya başladı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)