BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSelden etkilenen bölgelere 10 milyon lira kaynak----

Selden etkilenen bölgelere 10 milyon lira kaynak

Selden etkilenen bölgelere 10 milyon lira kaynak
11 Ağustos 2021 - 19:26 www.finansgundem.com

Sel felaketinden etkilenen bölgelere kaynak aktarıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bartın’a 2 milyon lira, Sinop’a 3 milyon lira ve Kastamonu’ya 5 milyon lira olmak üzere toplamda 10 milyon lira kaynak aktarıldığını açıkladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sel felaketinin yaşandığı Bartın, Sinop, Samsun, Kastamonu ve Karabük'te vatandaşlara yardım için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Yanık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, söz konusu illerde yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Temennilerinin can kaybının yaşanmaması olduğunu belirten Yanık, "Bakanlık olarak vatandaşlarımızın acil ihtiyaçları ve her türlü yardım için gerekli çalışmaları yapacağız" açıklamasını yaptı.

Bakan Yanık, selden etkilenen Bartın’a 2 milyon lira, Sinop’a 3 milyon lira ve Kastamonu’ya 5 milyon lira olmak üzere toplamda 10 milyon lira kaynak aktarıldığını açıkladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bağımsız Düşünce11 Ağustos 2021 21:48

    Cennet gibi Karadeniz yaylaları arsa kapma uğruna talan edildi mi ? Edildi ! İstanbul da yaşayan yılda 15 gün memlekete gidecek insanlar hem köye hem yaylaya ev yapıyor !  Bu ne arkadaş ? Eskiden yaylalar kısım kısım otlatılırdı ki doğa kendini yenilesin şimdi bi para bi mal hırsı insanları dünyaya aşık etti gel gör ki doğada artık eski doğa değil ! Eskiden 1 ay siğen siğen yağmur yağardı şimdi 3-4 saatte o yağmur yağıyor ama seli yıkıp gidiyor ! Hep bana , hep bana dersen ahanda  böyle olur ! Haydi koşun yenilerini daha çoklarını , yazlık , kışlık yaptırın !!!!