BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSelçuk Yöntem'e dolandırıcılık şoku!----

Selçuk Yöntem'e dolandırıcılık şoku!

Selçuk Yöntem'e dolandırıcılık şoku!
03 Mart 2019 - 12:06 www.finansgundem.com

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, Kıbrıs'ta bir emlakçı kadın tarafından dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu. Gözaltına alınan emlakçı kadın, Yöntem'den aldığı 350 bin lirayı tefeciye ödediğini itiraf etti

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ev almak 350 bin lira ödeme yaptığı emlakçı bir kadın tarafından dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu. Yöntem, dün Girne Polis Müdürlüğü'ne giderek, Y. T. adlı kadın tarafından dolandırıldığını iddia ederek şikayette bulundu.

Kaporayı alan kadın tefecilere olan borcunu ödedi

Yöntem, polise verdiği ifadesinde, Y.T.'ye Girne'de alınacak bir ev için kapora olarak 350 bin TL gönderdiğini söyledi. Yöntem'in, "Parayı göndermeme rağmen ev de alınmadı param da geri verilmedi" dediği öğrenildi. Yöntem, parasının kendisine iade edilmesini istedi.

Yöntem'in suç duyurusu üzerine Y.T., Girne'de gözaltına alındı. Y.T.'nin parayı aldığını kabul ettiği ve "Mecbur başka bir yere ödeme yapmak zorunda kaldım" dediği öğrenildi. Y.T.'nin tefecilere borcunu ödediği bildirildi.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)