BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSelami Şahin Altınoluk ve Ayvalık'ta----

Selami Şahin Altınoluk ve Ayvalık'ta

Selami Şahin Altınoluk ve Ayvalık'ta
12 Temmuz 2019 - 15:28 www.finansgundem.com

Selami Şahin ‘Eskimeyen Şarkılar’ projesi ile 13 Temmuz Cumartesi Altınoluk ve 14 Temmuz Pazar Ayvalık Amfitiyatro Sahnesi’nde!

Selami Şahin ile Türkiye’nin son 50 yılına şarkılı, sohbetli eğlenceli bir bakış atmak istiyorsanız nefis bir fırsat Ayvalık’ta sizi bekliyor. Bu projede Şahin’in artık birer efsane olmuş şarkılarına eşlik etmek ve esprili bir anlatıya tanıklık etmek mümkün. Usta sanatçı, etkileyici sahne şovlarıyla süslenen teatral konseri Eskimeyen Şarkılar’ın, yaz turnesi kapsamında 13 Temmuz Cumartesi Altınoluk ve 14 Temmuz Pazar günleri Ayvalık’ta konser verecek.

Selami Şahin sanatçı önceki gösterimlerinde beğenilen, dans ve ışık şovlarıyla benzersiz bir atmosfer sunan Eskimeyen Şarkılar konserinin turnesi kapsamında Altınoluk ve Ayvalık Amfitiyatro’da sahnede olacak. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Cenk Tunalı’nın üstlendiği gecede Türkiye’nin son 50 yılıyla Selami Şahin’in kariyerindeki kesişim noktaları seyircilere esprili bir dille aktarılıyor. Başarılı koreograf Gökmen Kasabalı’nın özel olarak hazırladığı danslar ise seyircilere bir görsel şölen yaratıyor.

Eskimeyen Şarkılar 13 Temmuz saat 21:00’de Altınoluk Amfitiyatro Sahnesi ile 14 Temmuz Ayvalık Amfiyatro’da sizlerle buluşmayı bekliyor.

ESKİMEYEN ŞARKILAR

Selami Şahin, Eskimeyen Şarkılar konserinde Türkiye’nin geçirdiği son 50 yılın metinsel anlatımını artık kült olmuş şarkılarıyla anlatırken bu süreçte halkın gönlünde nasıl taht kurduğunu da izleyenlere gösteriyor. Bu minvalde, konser 5 farklı bölümden oluşmaktadır. Her bir 10 yılın belirlenen sunucu tarafından seyircilere hikayelerle aktarılması, ve ardından Selami Şahin’in o dönemlerde yazdığı şarkıları söylemesi ile anılarını paylaşması genel seyir olarak belirlenmiştir. Bu beş farklı bölüm, dönemlerle ilişkilenen kostüm, ışık ve ekran tasarımlarıyla desteklenmektedir. Seyircilere görsel bir şölen sunan Eskimeyen Şarkılar, 2019 yaz sezonunda güçlü bir turneyle seyircilerle buluşmaya devam ediyor. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)