BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSelahattin Demirtaş'ın eşi siyasete mi girecek----

Selahattin Demirtaş'ın eşi siyasete mi girecek

Selahattin Demirtaş'ın eşi siyasete mi girecek
02 Kasım 2017 - 13:29 www.finansgundem.com

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş siyasete girip girmeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu

Tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş siyasete girmeyi düşünmediğini söyledi. 'Eşimin kimliğinden yararlanarak onun gölgesinde siyasete girmem onur kırıcı olur' dedi.

Yaklaşık bir yıldır tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, Gazete Duvar'dan Vecdi Erbay'a konuştu. 'Siyasetçi olmasından hep onur duydum, mücadeleci kişiliği önemlidir ancak keşke milletvekili seçilmiş siyasetçi olmasaydı' dedi.

'Siyasete girmeyi düşünür müsünüz' sorusuna ise, 'Hayır asla böyle bir niyetim yok. Hele eşimden ve onun kimliğinden yararlanarak, onun gölgesinde siyasete girmek her şeyden önce benim açımdan onur kırıcı olur. Kendimi zaten özgürlük mücadelesinin bir parçası olarak görüyorum. Bu mücadelede daha fazlasını yapmak isterim ama politika yoluyla değil' diye yanıt verdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)