BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSel felaketi yaşanan Tayland'da kriz fırsata çevrildi----

Sel felaketi yaşanan Tayland'da kriz fırsata çevrildi

Sel felaketi yaşanan Tayland'da kriz fırsata çevrildi
08 Ekim 2021 - 14:23 www.finansgundem.com

Sağanak yağışların sele neden olduğu Tayland'da Chao Phraya Nehri kıyısında bulunan bir restoran, krizi fırsata çevirdi. İşletme sahibi restoranı kapatmak yerine müşterilere suyun içinde yemek hizmeti sunmaya başladı.

Mason yağmurlarının vurduğu Asya ülkesi Tayland'ın kuzeyindeki yerleşim yerlerinde hayat durma noktasına geldi. Kurtarma çalışmalarının devam ettiği ülkede ilk belirlemelere göre 7 kişinin hayatını kaybetti.

Afet nedeniyle işletmelerin çoğu kapanmak zorunda kalırken, Chao Phraya Nehri kıyısında bulunan bir restoran, yükselen su seviyesini yeni bir konsepte çevirdi.

Suyun içine masalar yerleştirerek hizmet vermeye devam eden restoran sahibi Titiporn Jutimanon, "Müşteriler dalgaları çok seviyor. Kriz olacağını sandığım durum olanağa dönüştü. Pandeminin ardından tekrar kapatsaydım geçimimi sağlayamazdım" dedi.

Tayland Restorant Derneği'nin verilerine göre, ülkede Kovid-19 salgını ve kısıtlamalar nedeniyle yaklaşık 50 bin restoran kapandı.

Tayland’da Kovid-19 krizi: Havalimanı hastaneye çevrildi

 

Tayland'dan bazı kriptolara işlem yasağı

 

Tayland'daki hapishanelerde korona virüsün önüne geçilemiyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)