BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSel felaketi can aldı----

Sel felaketi can aldı

Sel felaketi can aldı
25 Ekim 2012 - 08:38 www.finansgundem.com

Gaziantep'te dün akşam saatlerinde başlayan ve sabaha kadar devam eden şiddetli yağmur hayatı felç etti

Hayrat Karakolu mevkiinde sel sularına kapılan otobüsün devrilmesi sonucu 5 kişinin kaybolduğu kayıplardan 1 kadının cesedine ulaşıldığı bildirildi. Diğer kayıpları arama çalışmaları sürüyor.Gaziantep'te sabaha kadar etkisini sürdüren şiddetli yağış nedeniyle hayat felç oldu. Bazı dükkan ve zemin katta bulunan evleri su basarken özellikle köprü altları ve kavşaklarda suların birikmesi nedeniyle bir çok sürücü yolda mahsur kaldı. Trafik ekipleri tarafından ulaşım düzenlenirken bazı sürücüler araçlarından kendi imkanlarıyla çıktı, bazı sürücüler ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Şiddetli yağış nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazası meydana geldi.
SELDE CAN PAZARI
Gaziantep - Şanlıurfa Karayolu'nun 107 uncu kilometresindeki Hayrat Karakolu Mevkii'nde sürücüsü belirlenemeyen yolcu otobüsüyle, bir otomobil 50 metre aralıklarla sel sularına kapıldı. Sel sularına kapılan araçtakileri kurtarmak için yolun Nizip ve Gaziantep tarafından çok sayıda itfaiye ile ambulans olay yerine sevk edildi. Ancak yolun çökme tehlikesi nedeniyle araçlara ulaşılamadı. Bunun üzerine bir iş makinesi yolun çöküp çökmediğini kontrol için karşı tarafa gönderilerek yardım güzergahı belirlendi. Bu güzergahtan sel suları arasına giren itfaiye aracı, sürüklenen otomobilden çıkarak sığındıkları ağaçlarda imdat çığlıkları atan 4 kişiyi ip merdiven sarkıtarak teker teker çıkardı. Sel sularına kapılan otobüsteki 5 yolcunun kayıp olduğu, kayıplardan birinin cesedine ulaşıldığı belirtildi.
Sel nedeniyle Gaziantep-Şanlıurfa Devlet Karayolu yaklaşık 4 saat ulaşıma kapandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)