BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank’tan PANKOBİRLİK iş birliğiyle çiftçilere destek----

Şekerbank’tan PANKOBİRLİK iş birliğiyle çiftçilere destek

Şekerbank’tan PANKOBİRLİK iş birliğiyle çiftçilere destek
21 Şubat 2024 - 11:52 www.finansgundem.com

Şekerbank, PANKOBİRLİK ile gerçekleştirdiği yeni iş birliğiyle üye kooperatifler ve çiftçileri desteklemeye devam ediyor. Banka bu kapsamda PANKOBİRLİK üyesi kooperatif ve çiftçilerin nakit ihtiyaçlarını avantajlı faiz oranları ile karşılıyor.

Türkiye’nin dört bir yanındaki yüzbinlerce pancar kooperatifi üyesi çiftçinin bir araya gelerek şeker sanayiini ve tarımsal üretimi desteklemek amacıyla kurdukları Şekerbank, Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. Banka iş birliği kapsamında PANKOBİRLİK üyesi kooperatif ve çiftçilerin nakit ihtiyaçlarını avantajlı faiz oranları ile karşılıyor. Banka, birliğe bağlı Hasat POS üzerinden Hasat Kart’ını kullanan çiftçilere tohum, gübre, yem, zirai ilaç, akaryakıt, ekipman gibi tarımsal girdileri için 5 aya varan vade ve sıfır faiz avantajıyla alışveriş yapma imkânı da sunuyor.

Şekerbank ayrıca iş birliği kapsamında çiftçilere ilerleyen dönemlerde sunacağı dijital çözümlerle çok sayıda avantaj da sağlayacak. 

Tuğbay Kumoğlu: “Çiftçilerimize çok sayıda avantaj sağlayan dijital çözümler de sunacağız.”

Şekerbank Bireysel, İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, şunları söyledi: “‘Şekerbank olarak şeker pancarı üreticilerinin ulusal düzeyde üst birliği olan PANKOBİRLİK'e bağlı alt kooperatiflere ve üye çiftçilere avantajlı koşullarda finansal destek sağlamak üzere yeni bir iş birliği gerçekleştirdik. İş birliğimiz ile PANKOBİRLİK üyesi çiftçilerin tarlalarını tek noktadan yönetebilecekleri çok sayıda avantaj sağlayan dijital çözümler de sunacağız. Bankamızın sağladığı dijital çözümler sayesinde de çiftçilerimizin ürünlerini daha az maliyetle, verimli ve kaliteli yetiştirebilmelerine imkân sağlamayı hedefliyoruz. Bu güzel ve anlamlı iş birliği için PANKOBİRLİK yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Tolga Demirhan: “Tarımın geleceği ve sürdürülebilirliği adına yapılan iş birliği için Şekerbank’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

PANKOBİRLİK Genel Müdürü Tolga Demirhan “%100 yerli sermaye ile tamamen üyelerinin kendi imkânlarıyla oluşturduğu, çiftçinin dostu, ortaklarının tarımsal faaliyetlerinde kullandıkları her türlü girdinin teminini, dağıtımını, denetimini ve koordinasyonunu yapan Pancar Ekicileri Kooperatiflerinin üst örgütü ve temsilcisi olan Birliğimiz ile Şekerbank arasında 2022 Şubat ayında başlatmış olduğumuz iş birliğinin kapsamını genişleterek gerek Kooperatiflerimizin gerekse çiftçilerimizin tarımsal faaliyetlerini geliştirmek adına önemli ve yeni bir adım atılmıştır. Tarımın geleceği ve sürdürülebilirliği adına yapılan iş birliği için Şekerbank yönetimine ve çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.“ dedi.

Şekerbank, TESK ile işbirliğine gitti

 

Şekerbank’tan İGE iş birliği ile kadın ihracatçılara destek

 

Fitch’ten Şekerbank’a son iki yılda üçüncü not artışı

 

Şekerbank’tan KOBİ ve işletmelere 3 ay ödemesiz dönemli kredi

 

Şekerbank, “Üreten Anadolu Çiftçi Buluşmaları”yla üreticiye rehber olmaya devam ediyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)