BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞekerbank’ı ağlatan baba oğul----

Şekerbank’ı ağlatan baba oğul

Şekerbank’ı ağlatan baba oğul
10 Temmuz 2018 - 15:53 www.finansgundem.com

Tüm ülkede derin üzüntü yaratan Çorlu'daki tren kazasında can veren 24 kişiden ikisi Şekerbank çalışanı bankacı Hakan Sel ile 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda…

FINANSGUNDEM.COM

Hafta sonu Türkiye Çorlu’da yaşanan tren kazasıyla sarsıldı. Akşam saatlerinden 10 olarak açıklanan ölü sayısı pazartesi sabahı 24’e çıktı. Derenin üstünden geçerken boşalan menfezin oluşturduğu titreşimlerin savurduğu vagonlar canlara mezar oldu. Raylarda sönen hayatların hikayeleri tüm ülkeyi yasa boğdu.

24 kurban ikisi bir baba – oğul. 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel, babası Hakan Sel’le birlikte, tren vagonunun altında kalarak hayatını kaybetti. Baba bankacı, anne sigortacı, Oğuz da tek çocuk. En büyük hayali Barcelona’da oynamak olan Arda, hafta sonu tatilinde Uzunköprü’ye babasının yanına gitti. Arda tren yolculuğunu sevdiği için İstanbul’a dönüşte Şekerbank Hadımköy Yolu Şubesi Yönetmenlerinden baba Sel bu seyahati tercih etti. Son yolculuktan son bir kare kaldı hatıralarda; tren basamaklarında çekilen bir fotoğraf.

 

Hakan Sel ve oğlu Oğuz Arda’nın acı kaybı, çalışma arkadaşları arasında ve Şekerbank’da derin üzüntü yarattı. Banka  duydukları  derin üzüntüyü kamuoyu ile paylaştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)