BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank üst yönetiminde ayrılık----

Şekerbank üst yönetiminde ayrılık

Şekerbank üst yönetiminde ayrılık
16 Nisan 2024 - 21:16 www.finansgundem.com

Şekerbank'ta Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Şükrü Tuğbay Kumoğlu'nun görevinden ayrıldığı açıklandı

Şekerbank üst yönetiminden bir ayrılık haberi geldi.
Banka tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Tuğbay Kumoğlu'nun görevinden ayrıldığı ifade edildi.
Açıklamada, Kumoğlu'ndan boşalan göreve hangi ismin getirileceğine ilişkin bir bilgiye ise yer verilmedi.
Şükrü Tuğbay Kumoğlu kimdir?
Gazi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü mezunu olan Şükrü Tuğbay Kumoğlu, bankacılık kariyerine 1999 yılında Garanti Bankası A.Ş.’de başladı. Bankanın şube, bölge ve genel müdürlük organizasyonlarında farklı görevler üstlenen Kumoğlu, 2006 yılında Türk Ekonomi Bankası A.Ş.’de (TEB) Bölge Direktörlüğü görevini üstlendi. Bir yıl sürdürdüğü Bölge Direktörlüğü görevinin ardından 2007 yılında yine aynı bankanın Perakende Bankacılık Satış Direktörlüğü pozisyonuna atandı. Satış Direktörlüğü görevine ilave olarak, 2013-2018 yılları arasında TEB Sha Kosova’da perakende bankacılık faaliyetlerinin yaygınlaşmasından sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Kumoğlu, son olarak TEB Perakende Bankacılık Satış ve Çağrı Merkezi Grup Direktörü olarak görev yaptı. Şükrü Tuğbay Kumoğlu, 2019 yılı Aralık ayında Şekerbank Perakende ve Tarım Bankacılığı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmış olup 2020 yılı Temmuz ayında KOBİ Bankacılığı’nın da sorumluluğunu üstlenmiştir. Ocak 2024 itibarıyla Bireysel, İşletme ve Tarım Bankacılığı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 2021- 2023 yılları arasında Kredi Garanti Fonu A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Kumoğlu, 2020 yılından bu yana Kredi Kayıt Bürosu A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam etmektedir.

Şekerbank bedelli sermaye artırımı kararı aldı

 

Şekerbank’tan KOBİ ve işletmelere özel “İşinize Ramazan Bereketi” kampanyası

 

Şekerbank’tan tarıma yönelik yatırımlara 48 ay vadeli finansman

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)