BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞehitlerin kanı yerde kalmadı: 22 terörist etkisiz hale getirildi----

Şehitlerin kanı yerde kalmadı: 22 terörist etkisiz hale getirildi

Şehitlerin kanı yerde kalmadı: 22 terörist etkisiz hale getirildi
11 Ocak 2022 - 13:07 www.finansgundem.com

Bakan Akar, Akçakale’deki terör saldırısının ardından başlatılan operasyonda PKK/YPG hedeflerinin güçlü şekilde vurulduğunu söyleyerek, bugüne kadar 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanı Akar, Şanlıurfa Akçakale'de 3 askerin şehit olduğu terör saldırısının ardından başlatılan operasyonlara ilişkin açıklamada bulundu.

Saldırının ardından gerekli operasyonların hemen başlatıldığını vurgulayan Bakan Akar, şöyle konuştu:

"Sınırlarımızın ötesinde planlı yapılan bu saldırılar tahammül sınırımızı zorlar hale gelmiştir. Şehitlerimizin kanları yerde bırakılmadı, bırakılmayacak. PKK/YPG hedeflerini güçlü şekilde vurduk, bundan sonra da vurmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar 22 terörist etkisiz hale getirildi. Bu sayının daha da artacağını değerlendiriyoruz. Cezalandırma operasyonlarımız artan bir şiddet ve tempoda sürecek. Bütün muhataplarımızın mutabakatlar kapsamındaki sorumluluklarını yerine getirmesini beklediğimizi bir kez daha ifade ediyoruz. Şehitlerimize tekrar Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'mize ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz."

Şanlıurfa Akçakale hudut hattında teröristlerce döşenen El Yapımı Patlayıcının (EYP) patlaması sonucu 3 asker şehit düşmüştü.

Bakan Akar, TSK komuta kademesi ile sınır hattında

 

Bakan Akar'dan üst düzey temaslar

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)