BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSeçimden sonra koalisyon mu olacak?----

Seçimden sonra koalisyon mu olacak?

Seçimden sonra koalisyon mu olacak?
14 Ağustos 2015 - 12:44 www.finansgundem.com

HDP'li milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, koalisyonun seçimden sonraya kaldığını açıkladı

HDP'li Dengir Mir Mehmet Fırat AKP ile CHP arasında yürütülen koalisyon görüşmelerinin sonucunun erken seçimden hemen sonra alınacağını iddia etti.

HDP Mersin milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat internethaber'e yaptığı açıklamada AKP-CHP koalisyonunun erken seçimden hemen sonra kurulacağını iddia etti.    

Fırat erken seçim sonrası da benzer bir tablonun yaşanacağını, bu görüşmelerin bir sonraki seçimde etkisinin olacağını ve AKP-CHP koalisyonunun daha çabuk kurulabileceğini söyledi.

Fırat şöyle konuştu, "Bana göre bu sonuç hayırlı olmuştur. En azından erken seçimden sonra CHP ile yapılacak olan koalisyonda bu görüşmeler ışığında daha çabuk yol alınacaktır. Şimdiden görüşmüş oldular. Bu görüşmeler erken seçim sonrası koalisyonun ön çalışmasıydı."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • La Bebe16 Ağustos 2015 12:34

    seçimden sonra koaliyon moalisyon olmaz. mahallelerdeki mızıkçı çocuklar gibi kendileri tek parti olana kadar üçbeş kere de olsa seçim yenilenir. halka saygıları olsa seçim yapmayıp koalisyon yaparlardı. ne yazık ki saygı yok.