BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarp Sınır Kapısı'ndan bir günde rekor tır çıkışı----

Sarp Sınır Kapısı'ndan bir günde rekor tır çıkışı

Sarp Sınır Kapısı'ndan bir günde rekor tır çıkışı
20 Şubat 2022 - 16:36 www.finansgundem.com

Türkiye'nin Kafkaslar ve Orta Asya'ya açılan kapısı konumundaki Sarp Sınır Kapısı'nda 19 Şubat'ta 807 tırın çıkış yaptığı bildirildi.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, yaptığı yazılı açıklamada, Sarp Sınır Kapısı'nın tır kuyrukları hususunda makus talihini yendiğini belirtti.

Sarp Kara Hudut Kapısı'nda 19 Şubat'ta 807 tır çıkışı sağlanarak, bu alandaki 800 olan hedefin aşıldığını aktaran Akyürek, şunları kaydetti:

"Daha önce '800 rakamını geçebilir miyiz' hayali kuruyorduk ve bu hayal gerçekleşmiştir. Daima kuyruklarla anılan Hopa Sarp güzergahı çıkış rekorunu kırarak lojistik sektöründe de bu başarıyı sağlayan başta Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürümüz Sayın Recep Bilgin'e, Sarp Gümrük Müdürümüze, tüm idari amirlerimize ve gecesini gündüzüne katıp 7/24 çalışan tüm gümrük çalışanlarına Hopa Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkür ediyorum."

Akyürek, "Sarp Kara Hudut Kapısı'nda 807 tır ve 284 küçük araç çıkışıyla toplam 1091 sayısına ulaşılmış olup 520 de araç girişi gerçekleşmiştir. Bir uyum içinde çalışan ve bu rekoru kıran tüm gümrük çalışanlarına minnettarız." ifadelerini kullandı.

Sarp Sınır Kapısı üzerinden ihracat yüzde 69 arttı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)