BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞarköy'de kar yolları kapadı ----

Şarköy'de kar yolları kapadı

Şarköy'de kar yolları kapadı
01 Ocak 2015 - 09:48 www.finansgundem.com

Marmara'nın tatil bölgesi olan Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde yollar kar nedeniyle kapandı, ulaşım sağlanamıyor

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, gazetemize yaptığı açıklamada, ilçenin tüm yollarında ulaşım açısından sıkıntı yaşandığını ifade etti. Kaymakam Zekeriya Güney, Kızılcaterziköy yolu üzerinde devrilen elektrik direği nedeniyle yolun bir süre kapalı kaldığını, mahalleye elektrik verilemediğini belirterek “Akşam saati itibariyle Karıştıran yolu dahil tüm yollarımızda ulaşım açısından sıkıntı var. Karıştıran yolu üzerinde bir şehirlerarası otobüs mahsur kaldı, kurtarma çalışmaları devam ediyor. Karayolları yol açma çalışmaları yapmasına rağmen, yoğun kar nedeniyle yol bir süre sonra yine kapanıyor. Yeniköy yolunun ulaşım açısından sıkıntılı olması nedeniyle bazı vatandaşlarımız Yeniköy’de kahvehanede zamanını geçiriyor. Şarköy Belediyesi de elindeki araçlarla yol açma çalışmalarına katılsa da şu an itibariyle yeterli olmuyor. Çünkü yoğun kar yağışı şu an her yerde işi zorlaştırıyor. Vatandaşların özel araçlarla şehir dışına çıkmamasını istiyoruz.” dedi.

Kocaali Köyünde özel aracıyla mahsur kalan Abdullah Karayer “Burada benim gibi 15 vatandaş mahsur kaldı. Kahvehanede oturup bekliyoruz, kimsenin ilgilendiği yok, belediyeyi arayan muhtarlara başınızın çaresine bakın dediğini öğrendik. Şu an burada mahsuruz, yeni yıla burada kahvehanede gireceğiz.” dedi.

Şarköy Belediyesi son olarak saat 19:00 da yaptığı anonslarla özel araç sahiplerini şehir dışına çıkmaması konusunda uyardı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)