BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarıgül'e şok slogan----

Sarıgül'e şok slogan

Sarıgül'e şok slogan
06 Aralık 2013 - 15:35 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, adaylık açıklamasından sonra belediye personeli tarafından karşılandı

Üçüncü kez aday gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklandıktan sonra ilk kez geldiği belediye binasında, belediye personeli tarafından sürpriz bir törenle karşılandı.

Cuma namazını Fatih Camii’nde kıldıktan sonra makam aracıyla geldiği belediyenin protokol yolunun başında zabıta ekipleri ve çalışanlar tarafından makam binasının protokol girişinde makamına protokol yolu zabıta ekibi “İstanbul aşığı Kadir Topbaş” ve “Kazanan İstanbul” pankartlarıyla karşılanan Kadir Topbaş, yaptığı teşekkür konuşmasında İstanbullulara, herkesi hayretler içinde bırakacak bir proje vaat etti, ancak ne olduğunu zamanı gelince açıklayacağını söyledi. Topbaş, taşeron olarak çalışan  693 itfaiye ve zabıta  personeli “sözleşmeli” yapma sözü verdi.
 
'SARIGÜL MUHTAR'

Kendisini bekleyen bir grup kalabalık, “Sarıgül Muhtar” ve “Sarıgül evine, Büyükşehir neyine” diye sloganlar atmasına karşılık, Topbaş muhtemel rakibi Sarıgül’e yüklenmek yerine, projelerinden söz edip, İstanbulluların vefa ve güven duygusuna inandığını ifade etti. İstanbul’a adaylığın büyük hassasiyet istediğini vurgulayan Topbaş, kendisine yeniden bu görevi veren Başbakan Erdoğan ve .desteklerinden ötürü partisinin üst kurullarına teşekkür edip, “Şimdi sıra İstanbulluların güvenini almakta. İstanbul tesadüflere, maceralara sürüklenemez” diyerek, İstanbullulardan bir kez daha yetki istedi.

BOŞ TENEKENİN SESİ ÇOK ÇIKAR

Belediye binasının önünde toplanan kalabalığa hitap eden Topbaş, bir önceki seçim propaganda çalışmaları sırasında söylediği “Boş tenekenin sesi çok çıkar” şeklinde söylediği sözü hatırlatıp, “Zülfü-yare dokunmuşuz” dedi. 2019 yılında görevi bıraktığında İstanbullulara söyleyecek çok sözü olacağını ifade eden Topbaş, “2019’da görevimi İstanbulluların hayır duasıyla bitirmek istiyorum. Siyaset 2 şey için olur. Ya idealiniz olur, ya menfaatiniz. Benim amacım bu şehri hak ettiği yere getirmek. Herkes İstanbul’u kıskansın istiyorum. İstanbul’a değer” diye konuştu.

BU SÖZÜ BANA HATIRLATIN

Önümüzdeki 5 yıl için büyük hedef ve projeleri olduğunu söyleyen Topbaş, İstanbullulara kimsenin hayal edemeyeceği bir projesi olduğunu belirtip. Ne olduğunu açıklamadı. Topbaş, “Her şeyi biliyoruz. Yeni bir projemiz var.  Birçoğunun aklı hayali yetmeyecek ama biz yapacağız. Bunu ilk olarak söylüyorum. Bu sözü bana hatırlatın. Ama biz yapacağız, ‘Nasıl yaptı  diyecekler. Zamanı gelince onu da söyleyeceğiz. Çok farkı bir şey. İstanbul’a önemli bir katkı sunacak” dedi. Topbaş, konuşmasının ardından çalışanlarına karanfil atıp, mesaiye dönmelerini istedi. Topbaş, belediye binasına gelmeden önce, kalabalığa dağıtılmak üzere karton kutular içinde Türk bayrakları hazır bekletilirken, daha sonra bayrakların, belediye personeli  tarafından binaya geri götürüldüğü görüldü.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)