BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarıgül çok gizli görüşme yapıyor!----

Sarıgül çok gizli görüşme yapıyor!

Sarıgül çok gizli görüşme yapıyor!
01 Aralık 2014 - 13:34 www.finansgundem.com

Mustafa Sarıgül ve Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü hakkında flaş iddia! İnönü ve Sarıgül şuanda Berlin'de 'çok gizli' görüşüyor!

Gündemi uzunca bir süre meşgul eden 'Şişli Belediyesi'nde İnönü ve Sarıgül depremi' tartışmaları etkisini hala yitirmemişken, Hürriyet'in internet sitesinde yer alan özel habere göre, Hayri İnönü’nün resmi bir toplantı için Berlin’e gideceğini haber alan Mustafa Sarıgül, haftasonu erkenden Almanya’ya gitti. İki siyasetçi Berlin’deki Swissotel’de şu dakikalarda bir görüşme yapıyor.

İNÖNÜ VE SARIGÜL GERGİNLİĞİNİN TEMEL NEDENİ NEYDİ?

Mustafa Sarıgül ve Hayri İnönü son olarak Şişli Belediyesi'nde Başkan İnönü ve Emir Sarıgül arasında yaşanan depremden sonra gerilim yaşamıştı. İnönü'nün istifaya zorlanarak Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'e başkanlık yolu açılmasının hedeflendiği iddialarının ardından Hayri İnönü açıklama yaparak, "İstifa yok görevimin başındayım" demişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)