BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarıgül aday mı alıyor?----

Sarıgül aday mı alıyor?

Sarıgül aday mı alıyor?
10 Ağustos 2013 - 16:17 www.finansgundem.com

Mustafa Sarıgül memleketi Erzincan'da hemşerilerine seslendi.. Büyük yolculuğa çıkıyoruz dedi

Erzincan Bayram Şenlikleri’nde değerlendirmelerde bulunan Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, Refahiye Çukurçimen Köyü Haydardede Cemevi açılışında ‘Artık nazlanmak yok, 1 Eylül’de Cumhuriyet Halk Partisi saflarında yerimi alacağım. Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek törende CHP’li olacağım’ diye konuştu.
Dün havaalanında Sarıgül ile karşılaşan Kılıçdaroğlu, “Hayır netleşen bir durum yok. Havaalanında sadece karşılaştık. Sayın Sarıgül başka bir yere gidiyordu. Ben Ankara'ya gidiyordum orada karşılaştık. İki sosyal demokrat kişi olarak tokalaştık, birbirimize başarılar diledik” diye konuşmuştu.
Doğu Anadolu ziyaretleri kapsamında Erzincan’da bulunan Kılıçdaroğlu, Sivas’a geçecek. Sarıgül ile yarın Zara’da festivale katılacak.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SARIGÜL.10 Ağustos 2013 19:20

    BEN bir sağ görüşlü olarak sonuna kadar arkandayız sayın SARIGÜL.bu ülkenin milleti zaten bir değişiklik istiyor senin gelmen hakikaten CHP tisinin oylarını artıracak bundan eminim.böyle ZORBALIKLAN milletin üzerine gitmekmilleti çileden çıkarttı şimdi herkes bir değişiklik istiyor.bana göre zamanı geldide geç bile kalındı.