BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakSapphire'in ikizini Ankara'da kuracak----

Sapphire'in ikizini Ankara'da kuracak

Sapphire'in ikizini Ankara'da kuracak
08 Nisan 2013 - 16:33 www.finansgundem.com

İstanbul'un en yüksek binası Sapphire İstanbul'un benzerini Ankara'da yapmak için harekete geçti

Kiler Holding, perakendedeki başarısının ardından son yıllarda gayrimenkuldeki yatırımları ile de gündeme geldi. En çok da İstanbul’da inşa ettiği Sapphire İstanbul ile konuşuldu. Avrupa’nın en yüksek binası olarak 2011  Mart ayında faaliyete geçirilen Sapphire , 10 katlı bodrumun üzerine 56 kattan oluşuyordu. 165 bin metrekare inşaat alanı bulunan Sapphire’in inşaatına 2006 yılında başlanmıştı.
Grubun gayrimenkul şirketi Kiler GYO, İstanbul Sapphire’in bir benzerini şimdi Ankara’da yapmak için harekete geçti. Armada AVM’nin karşısında yer alan Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını yarım bıraktığı Çelik Kafes’in yerine inşa edilecek Sapphire’nin Kiler Grubu dışında diğer proje ortağı YDA grubu. YDA grubu şu anda İstanbul Zeytinburnu’nda eski bozkurt Mensucatı fabrikasının arazisinin yerine The Veliefendi İstanbul projesini gerçekleştiriyor. YDA Grubu’nun ortakları arasında İTO Meclis Başkanı İbrahim Çağlar’ın da yer aldığı biliyor. (Ekonomist)
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)