BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaŞanghay Bileşik Endeksi'nde beklenti yüksek----

Şanghay Bileşik Endeksi'nde beklenti yüksek

Şanghay Bileşik Endeksi'nde beklenti yüksek
16 Eylül 2013 - 06:59 www.finansgundem.com

Çin ekonomisinin güçlenmesiyle Şanghay Bileşik Endeksi'nde sıçrama bekleniyor

Piyasa zamanlama göstergelerinin geliştiricisi Tom DeMark, yatırımcıların Çin ekonomisinin güçlenmeyi sürdüreceği tahminlerinin etkisiyle Şanghay Bileşik Endeksi'nin kazançlarını genişleteceğini öngörüyor.
Fırsatları değerlendirmeye kurulu Piyasa parz-talep dengesizlini belirlenmesine yönelik teknik analizlerin sahibi DeMark, Çin hisselerinin 2,323 puanın çok daha üzerine çıkması için bu hafta bir düzeltmenin olabileceğini söyledi. Şanghay endeksi 27 Haziran'daki düşüğünden 13 Eylül'e kadar yüzde 15 yükseldi. Çin borsası son 2 haftada yüzde 6.6 ile Aralık'tan bu yana en büyük sıçramasını yaptı. Şanghay endeksi bugün yerel saat ile 10:28'te yüzde 0.3 aşağıda 2,229.25 puandan fiyatlanıyordu.
Mevcut fiyat aktivitelerinin, Çin'in ekonomisi ve temellerindeki olası geniş ve büyük değişimin temel özelliklerini gösterdiğine dikkat çeken DeMark, bunun önümüzdeki haftada yatay hareketler ve ılımlı düzeltmelere engel olmadığını söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)