BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaSamsung'dan rekor kar----

Samsung'dan rekor kar

Samsung'dan rekor kar
26 Nisan 2013 - 06:49 www.finansgundem.com

Apple'ın ezeli rakibi Güney Kore'li Samsung, Galaxy modellerindeki satışların sayesinde ilk çeyrekte rekor düzeyde kâr açıkladı

Güney Koreli Samsung Electronics Co., Galaxy modellerindeki satışların artmasının, Asya'nın en büyük teknoloji şirketinin televizyon taleplerindeki durağanlığı dengelemesine yardımcı olmasıyl ilk çeyrekte rekor düzeyde kÂr elde etti.
Samsung'un 31 Mart'ta sonlanan 3 aylık dönemde net geliri 5.05 trilyon wondan 7.15 trilyon wona (6.4 milyar dolar) çıktı. Bloomberg anketine katılan 36 analistin medyan tahmini Samsung'un kârının 6.73 trilyon won olacağı yönündeydi. Asyalı teknoloji devinin satışları da bu dönemde 45.3 trilyon wondan 52.9 trilyon wona tırmandı.
Samsung'un aralarında bugün piyasaya çıkarılmaya hazırlanan Galaxy S4'ün de yer aldığı en son teknolojiye sahip akıllı telefonlarının talepleri ve gelişen piyasaları hedefleyen daha ucuz özellikli telefonları, 358 milyar dolarlık telefon piyasasındaki satışları solladı. Apple Inc.'in iPhone'larıülen sevkiyatları, telekomünikasyondaki büyümeyi destekleyerek, Samsung'un küresel televizyon taleplerindeki zayıflığının etkisini bertaraf etti ve şirkete rekor kâr getirdi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İlayDA26 Nisan 2013 09:13

    Samsung galaxylerinin özellikleri ve diğer markalara göre daha makul fiyatta olması samsung'a kar getirmiştir. Birde kaliteyi arttırsa daha kar edebilir.