BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSamsun'da kanlı otel baskını ----

Samsun'da kanlı otel baskını

Samsun'da kanlı otel baskını
20 Nisan 2013 - 22:04 www.finansgundem.com

Samsun'da silahlı bir kişi otel bastı. Baskında 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Samsun'da Klas Otel'i basana H.Ş., otel çalışanları 20 yaşındaki Erol Tezcan, 33 yaşındaki Fatih Çalışkan ve 44 yaşındaki Kenan Öre'yi başlarından vurup yaraladı. Kenan Öre kurtarılamadı.
Olay, İlkadım İlçesi 19 Mayıs Mahallesi Meşrutiyet Caddesi üzerinde bulunan Klas Otel'de meydana geldi. İddiaya göre otele gelen H.Ş. isimli bir kişi henüz bilinmeyen sebeple üzerindeki silahı çıkartıp lobide oturan otel çalışanları Erol Tezcan, Fatih Çalışkan ve Kenan Öre'ye ateş etti. Kafasından yaralanan üç çalışan kanlar içinde yere yığıldı. Zanlı ise olay yerinden kaçtı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Hasteneye kaldırılarak ameliyata alındı. Kenan Öre yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Baskın sonrası polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Görgü tanıklarının ifadesini aldıktan sonra kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma sürüyor (DHA)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)