BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSakıp Ağa mezarı başında anıldı----

Sakıp Ağa mezarı başında anıldı

Sakıp Ağa mezarı başında anıldı
11 Nisan 2013 - 07:24 www.finansgundem.com

Sakıp Sabancı, vefatının dokuzuncu yıldönümünde kabri başında yapılan törenle anıldı

Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki törende merhum Sakıp Sabancı’nın kızı Sevil Sabancı, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erol Sabancı, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi, Türkan Sabancı Görme Engelliler Okulu ve Dilek Sabancı Ticaret Lisesi öğrencileri, iş dünyasının önde gelen isimlerinden Yılmaz Ulusoy, Hüseyin Bayraktar, Mehmet Nezih Erdem ile Sabancı Topluluğu üst düzey yöneticileri hazır bulundu.
Sabancı Holding Genel Sekreteri Nedim Bozfakıoğlu törende, şunları söyledi:
“Dokuz yılda Sabancı Topluluğu’nu daha da büyüterek geleceğe taşımak için var gücümüzle çalıştık. Şirketlerimiz, kendilerine verilen hedefler doğrultusunda başarı ve kararlılıkla ilerlerken; sosyal ve kültürel hayatın çeşitli alanlarında; vakfımız, üniversitemiz ve müzemizle toplumumuzun yaşamında fark yaratacak projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bu çalışmalarımıza rol model olan Sakıp Bey’in vizyonundan etkileniyoruz. Çünkü o, başarılı bir işadamı olmasının yanısıra renkli ve çok yönlü kişiliğiyle sadece iş dünyasında değil yaşamın birçok alanında iz bıraktı. Her alanda önemli çalışmalara öncülük etti, ihtiyaç sahiplerine el uzattı, destek oldu.”
Sabancı’nın yaşamı boyunca aktif bir insan olduğunu hatırlatan Bozfakıoğlu, “Kendisine yetişebilmemiz çoğu zaman mümkün olmuyordu. Dur durak bilmeyen, Türk halkının kalbinde farklı bir yer edinmeyi başaran sıradışı bir insan, sıradışı bir liderdi” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)