BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin Şahin Sucukları'ndan ekonomik lezzetler----

Şahin Sucukları'ndan ekonomik lezzetler

 Şahin Sucukları'ndan ekonomik lezzetler
15 Ekim 2015 - 12:17 www.finansgundem.com

Şahin Sucukları 35 gramlık paketleriyle her keseye hitap ediyor

Şahin Sucukları, pratik serisi Altınkesim ile tam doyumluk lezzetleri ekonomik paketlere sığdırırken, israfın da önüne geçerek, geleneksel lezzeti avantajlı paketlerde sunuyor.


Türkiye'nin lider et ve et ürünleri kuruluşu Şahin Sucukları'nın Ar-Ge merkezinin geliştirdiği yeni ürünü Altınkesim, geleneksel sucuk, salam, kavurma ve pastırma lezzetini 35 gramlık avantajlı paketlerde sunuyor.
Kaliteli işlenmiş et ürünlerini tüketici ile buluşturan Şahin Sucukları'nın yeni ürünü Altınkesim'in 35 gramlık, günün her anında tüketicinin yanında olan paketleriyle öncelikle "tam doyum" sunuyor.
Sektörün önde gelen markası Şahin Sucukları, tek porsiyonluk 35 gramlık pratik paketlerde, sucuk, salam, kavurma ve pastırması ile Şahin kalitesini aynı zamanda "ekonomik" olarak tüketiciler ile buluşturuyor.
Sucuk salam kavurma ve pastırmadan oluşan Altınkesim serisi hem pratik tek porsiyonluk paketleri ile üçüncü olarak da "israfın önüne" geçerken, her bütçeye uygun fiyatlarıyla her sofraya hitap ediyor.
Şahin Sucukları'nın 35 gramlık yeni ürünü Altınkesim'in sucuk paketleri 2.50 lira, salam paketleri 2.30 lira, kavurma paketi 3.90 lira ve pastırma paketi de 4.90 liradan alınabiliyor. Şahin Sucukları Altınkesim'in “dörtlü lezzeti”yle zengin bir kahvaltı sofrası ise yalnızca 13.60 lira ile donatılabiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)