BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSahil Güvenlik Komutanlığı imdada koşuyor----

Sahil Güvenlik Komutanlığı imdada koşuyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı imdada koşuyor
27 Kasım 2021 - 14:35 www.finansgundem.com

Ülke genelinde 85 ayrı noktada görev yapan sahil güvenlik ekipleri, 2021 yılı kasım ayı itibarıyla, 14 bin 708 kişiyi kurtardı.

Türk Arama Kurtarma Bölgesi içinde seyreden gemilerle, adalarda ani gelişebilecek hastalık, kaza, yaralanma gibi durumlarda hayati tehlikesi olan hasta ve yaralıların denizden ve havadan nakledilmesini sağlayan Sahil Güvenlik Komutanlığı, koronavirüs pandemisi nedeniyle yardım talep eden kişilerin de sağlık kuruluşlarına transferini gerçekleştirdi.

85 farklı noktada görev yapıyorlar

Ülke genelinde 85 farklı noktada konuşlanan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, ülkenin her yerinde, 4 sahil güvenlik korveti, 108 menel maksat sahil güvenlik botu, 83 küçük tip bot, 14 helikopter, 3 uçak ve 19 mobil radar ile etkin arama kurtarma görevi icra ediyor.

Yabancı ülke teşkilatlarına da eğitim veriyorlar

Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın sahip olduğu bilgi ve deneyimler ile deniz, hava ve kara unsurlarının teknolojik donanımı ve kullanımına ilişkin bilgiler, Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanlığı'nda yabancı ülkelerin Sahil Güvenlik Teşkilatlarında görev yapan askeri personele de aktarılıyor.

Komutanlığın, bugüne kadar 22 dost ve müttefik ülkeden eğitim verdiği personel sayısının 2 bin 47 kişiye ulaştığı belirtildi. 

Foça açıklarında 52 düzensiz göçmen kurtarıldı

Şişli'de 3 katlı binada yangın; mahsur kalanlar kurtarıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)