BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞadan Kalkavan hayatını kaybetti----

Şadan Kalkavan hayatını kaybetti

Şadan Kalkavan hayatını kaybetti
11 Mart 2015 - 17:18 www.finansgundem.com

Fenerbahçe eski yöneticisi Şadan Kalkavan vefat etti

Rahatsızlığı nedeniyle geçen hafta hastaneye kaldırılan ve baypas ameliyatı sonrasında dört damarı değiştirilen Şadan Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şadan Kalkavan kimdir?

1939 yılında Rize'de doğan Şadan Kalkavan, uzun yıllar Fenerbahçe'de yöneticilik yaptı. 1995-1996 sezonunda Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile girdiği şampiyonluk mücadelesini kazandığı sezon kulübün futbol şube sorumlusuydu. Şampiyonluğun ardından başkan Ali Şen'in, başarıda büyük payı olan Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman'ı takımdan göndermesiyle görevinden istifa etti. Daha sonra ise bir sonraki başkan Aziz Yıldırım'ın yönetimine girdi.

2009'da başkan adayı

Fenerbahçe'nin bir diğer başarılı yöneticisi ve eski futbolcusu Selim Soydan ile birlikte değişmez bir ikili oldu. Futbol şubesini birlikte yönetti. Şadan Kalkavan, Aziz Yıldırım kazandığı 2009 seçiminde ona karşı başkan adayı oldu. Kasım 2013 seçiminde ise yönetiminde yer almasa da, Yıldırım'ın karşısında Mehmet Ali Aydınlar'a olan desteğini açıkça belirtmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)