BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSabancı'dan dünyaya mesaj----

Sabancı'dan dünyaya mesaj

Sabancı'dan dünyaya mesaj
28 Temmuz 2016 - 12:07 www.finansgundem.com

Sabancı Holding Türkiye’ye olan güvenini bir kez daha dünyaya duyuruyor

Sabancı Holding, Türkiye’ye ve demokrasisine güvenini uluslararası kamuoyuna ilanlarıyla anlatıyor. Türkiye’nin Sabancı’sı imzasıyla hazırlanan çalışmada “Türkiye’nin geleceğine olan inancımız, halkımızın demokrasiye olan bağlılığı sayesinde bir kez daha teyit edildi” (Our trust in the future of Turkey has been reaffirmed by our people’s commitment to democracy.) mesajı veriliyor.  Bu mesaj Financial Times (tüm ülke baskıları) ve New York Times, International New York Times gazetelerinde 29 Temmuz Cuma günü yer alacak. 

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul konuyla ilgili olarak “Biz ülkemize inanıyoruz. Bu çalışmamızda da uluslararası kamuoyuyla ülkemizin sahip olduğumuz güçlü demokrasiyi ve bu gücün arkasındaki halk iradesinin önemini bir kez daha paylaşmak istedik. Biz inanıyoruz ki, ülkemiz için yapacağımız en iyi şey, Türkiye’nin Sabancı’sı olarak yıllardır üstlendiğimiz sorumluluklarımızı her zaman olduğu gibi yerine getirmek ve ülkemize katkıda bulunmaktır” dedi.

Güler Sabancı'dan birlik mesajı

 

Sabancı CEO'su Kurtul, S&P'nin kararını eleştirdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)