BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSaadet Partisi'nden ittifak yasasına tepki----

Saadet Partisi'nden ittifak yasasına tepki

Saadet Partisi'nden ittifak yasasına tepki
24 Mart 2018 - 08:32 www.finansgundem.com

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim ittifakı yasasına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sert eleştirilerde bulundu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ittifak yasasına Twitter hesabı üzerinden eleştirilerde bulundu.

Karamollaoğlu, kabul edilen kanun ile seçimlere şaibe karışacağını iddia ederek “Bugün ‘Güç bende, yeterli çoğunluğum var, istediğimi yaparım’ mantığı ile hareket edenler, yarın kendi kazdıkları kuyuya düşerler” ifadelerini kullandı.

İşte Karamollaoğlu’nun paylaşımları:

temel1

“Bilindiği gibi seçim kanunlarındaki son değişiklik ile sandıklar taşınabilecek ve birleştirilebilecek. Seçmen listeleri karma şekilde düzenlenebilecek.

temel2

Seyyar sandıklar kurulabilecek. Bir ihbar ile sandık kurulu çevresine güvenlik güçleri ile müdahale edilebilecek. Mühürsüz oylar geçerli kabul edilecek.

temel3

Bu düzenlemelerin tamamı, seçim güvenliğini sağlamak bir yana seçim güvenliğini ortadan kaldırmakta ve hileye kapı aralamaktadır.

temel4

Demokrasilerin en önemli unsuru seçimdir. Bu düzenlemeler ile seçimler daha şimdiden şaibeli hale getirilmiş, milli iradeye gölge düşürülmüştür.

temel5

Daha önce söyledim yine söylüyorum; Milli iradenin tecellisini engellemeye yönelik her niyet, her düzenleme bu millete yapılabilecek en büyük ihanet olur.

temel6

Bugün “Güç bende, yeterli çoğunluğum var, istediğimi yaparım” mantığı ile hareket edenler, yarın kendi kazdıkları kuyuya düşerler.

temel7

Keser döner, sap döner; gün gelir hesap döner.

temel8

Bugün; adalete göre değil, menfaate göre hazırlanan düzenlemeler, gün gelir kendi ayağınıza dolanır. Tarih bunun dramatik örnekleriyle doludur.”

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yasar polat24 Mart 2018 18:43

    Mhp liyim ancak dik duran milleti düşünen erbakan in partisi sp ye oy verecehim

  • Cezmi24 Mart 2018 18:42

    Yav an şimdi iki laf eder bunlar seçimden sonra esameniz okunmaz hade bakim önce Erbakanın çocuğunu damadını barıştırın mirasçılara neoldu

  • Ali Ergül 24 Mart 2018 16:18

    Oyum dik duran Erbakan hocanın partisi Saadet partisine.

  • yummakolin24 Mart 2018 16:35

    genel hayat gorusum ve aile gelenegime uzak olan bir siyasi parti olmasina ragmen hayatimda ilk defa duzgun muhalefetin nedeniyle saadet partisine oy verecegim