BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemS. Arabistan'daki gelişmeler Türkiye'yi nasıl etkileyecek----

S. Arabistan'daki gelişmeler Türkiye'yi nasıl etkileyecek

S. Arabistan'daki gelişmeler Türkiye'yi nasıl etkileyecek
06 Kasım 2017 - 05:40 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Murat Yetkin, Sudi Arabistan'da art arda yaşanan gelişmeleri ve Türkiye'ye olası etkilerini değerlendirdi. İşte Yetkin'in o yazısı:

Suudi Arabistan’da 4 Kasım’da yapılan bir dizi tutuklama ve görevden alma Türkiye’yi yakından ilgilendirecek sonuçlara yol açabilir. Hayır, kimilerinin aceleyle söylediği üzere tatillerini Bodrum’da geçiren prens Alwaleed (ya da Elvelid) bin Talal da tutuklanan 11 prens arasında yer aldığı için bu hamle Türkiye’ye karşı yapılmış filan değil; dünyayı kendi etrafımızda dönüyor zannetmekten vazgeçelim artık lütfen.
Çünkü çok daha önemli gelişmeler söz konusu. Örneğin aşağıda sayacağım bütün gelişmelerin 4 Kasım günü olması, sizi bilmem ama benim için tesadüften fazlası...

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • uğurlu06 Kasım 2017 10:21

    "Taş devri, hanımlar, beyler, taş bittiği için bitmedi." güzel söz

  • bb106 Kasım 2017 10:02

    Tamamen saçmalıklarla dolu...

  • bir yorum06 Kasım 2017 06:28

    Evet kendi sorunlarını halledemeyen bir islam dünyası var ortada maalesef.Sorunlarına batılıları,rusyayı karıştırıyor sonrada batı şöyle yaptı böyle yaptı diye yakınıyor.Görünüş bu.Ama birde madalyonun diğer yüzü var o da abd nin bölgeyi ingiltereden almak istemesi ve bu nedenle ağılığını koymak istemesi.Bu en büyük nedendir.Bu zamana kadar ortadoğuyu ingilizler ve rothschilds sömürdü şimdi abd ben sömürmek istiyorum dior.Onun için ingiliz yanlısı yönetimlere ortadoğuda bir bir el çektiriliyor.Olayın özeti bu.