BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRyabkov: ABD, Kiev'deki rövanşist duyguları körüklüyor----

Ryabkov: ABD, Kiev'deki rövanşist duyguları körüklüyor

Ryabkov: ABD, Kiev'deki rövanşist duyguları körüklüyor
15 Aralık 2021 - 15:50 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Beyaz Saray'ın Doğu Avrupa'ya asker gönderilebileceği yönündeki açıklamasının Kiev'deki Rusya karşıtı fobileri ve rövanşist duyguları körüklediğini söyledi.

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Ukrayna'daki durumun kötüye gitmesi durumunda ABD'nin Doğu Avrupa'ya asker gönderme seçeneği üzerinde çalışmalar yaptığını söylemişti.

Psaki'nin sözlerine yanıt veren Ryabkov, bu açıklamanın her şeyden önce Kiev'deki rövanşist duyguları körükleme, Rusya karşıtı fobileri ve kendini 'cephede' ilan eden ülkelerin yaklaşımlarını körükleme amacı taşıdığını vurguladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden'la yaptığı video konferans görüşmesinde ABD öncülüğündeki İttifak'ın doğuya genişlemesi ve Ukrayna da dahil Rusya'ya komşu ülkelerin topraklarına saldırı silahlarının yerleştirilmesi olasılığını dışlayan güvenilir, hukuki olarak belgelenmiş garantiler almaya ilgi duyduklarını dile getirmişti.

Ryabkov, NATO ve ABD'nin Moskova'nın güvenlik garantileri talebini yanıtsız bırakması halinde bunun yeni bir cepheleşme dalgasına yol açabileceğini, Rusya'nın askeri ve askeri-teknik yanıt vereceğini söylemişti.

NATO: Rusya'ya karşı Gürcistan'la hemfikiriz

 

Ryabkov: Girişleri yasaklanacak Amerikalıların listesini geniş tutacağız

 

Rusya güvenlik garantisine yönelik tekliflerini ABD'ye iletti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)