BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'nın saldırıları 2 bin aileyi yerinden etti----

Rusya'nın saldırıları 2 bin aileyi yerinden etti

Rusya'nın saldırıları
2 bin aileyi yerinden etti
04 Şubat 2016 - 17:01 www.finansgundem.com

Rus savaş uçaklarının Halep'in kuzeyinde muhaliflerin denetimindeki bölgelere Rus jetlerinin 4 gündür süren bombardımanında 2 bin aile yerinden oldu.

Halep Yerel Koordinasyon Komitesi üyesi Ammar Nasar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rus jetlerinin 4 gündür Halep'in kuzeyinde yer alan Anadan, Hreytan, Beyanun ve Hayan beldelerini yoğun şekilde bombalaması sonucu 2 bin ailenin yerinden olduğunu belirtti. 

4 BELDE YERLE BİR OLDU 

Rusların son 4 gün boyunca bu beldelerde yüzlerce hedefi vurduğunu kaydeden Nasar, ''Ruslar, Anadan, Hreytan, Beyanun ile Hayan beldelerinde taş üstüne taş bırakmadı. Halk saldırılardan dolayı güvenli bölgelere kaçıyor. Yaklaşık 1000 kişi Suriye'nin Türkiye sınırına yakın bölgelere göç etti'' dedi. 

Göç edenlerin bir kısmının Suriye'nin Türkiye sınırına yakın bölgeleri ile Halep'in batı kesimlerindeki güvenli gördükleri yerlere gittiğine dikkat çeken Nasar, rejim güçlerinin de karadan, muhaliflerin elindeki ilçe, belde ve köyleri bombaladığını aktardı. 

Rusya Savunma Bakanlığı, 30 Eylül'de Suriye topraklarındaki terör örgütü DAEŞ hedeflerine yönelik hava operasyonları başlattığını duyurmuştu ancak Rus uçakları daha çok Humus, Hama, İdlib ve Halep'te ılımlı muhaliflere ait karargah ve eğitim kamplarıyla sivil yerleşim yerlerini hedef alıyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)