BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan Katar'a S-400 açıklaması----

Rusya'dan Katar'a S-400 açıklaması

Rusya'dan Katar'a S-400 açıklaması
03 Haziran 2018 - 12:48 www.finansgundem.com

Rus senatör, "Suudi Arabistan’ın itirazları Katar'a S-400 sevkiyatı planımızı etkilemeyecek" dedi

Rusya Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Aleksey Kondratyev, Rusya’nın Katar’a S-400 füze savunma sistemi sevkiyatı planlarının Suudi Arabistan’ın itirazlarından etkilenmeyeceğini söyledi. Kondratyev’e göre Riyad’ın tavrında ABD’nin baskısı da etkili.

Sputnik’e konuşan Kondratyev, "Rusya kendi çıkarlarını gözetmek, Katar’a S-400 sevkiyatı yapıp devlet bütçesine para getirmek istiyor. Suudi Arabistan’ın itirazlarının bu konuyla bir bağlantısı yok, Rusya’nın planları değişmeyecek. Riyad’ın bölgede baskın bir rol oynadığı açık, ancak Katar, Rusya’dan S-400 sistemleri alarak avantaj sahibi olacak. Bu nedenle Suudi Arabistan’ın tavrı, anlaşılır" ifadelerini kullandı.

'ABD, BÖLGEDEKİ PAZARINI KAYBETMEK İSTEMİYOR'

Kondratyev, Washington’ın da Riyad’ı Moskova ile Doha arasındaki anlaşmaya karşı çıkmaya teşvik ettiğini söyledi. Kondratyev "ABD, bölgedeki çok kârlı bir silah pazarını kaybetmek istemiyor, Suudilere bu anlamda baskı yapmaya devam edecekler" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Rıza Akbulut04 Haziran 2018 04:03

    Ya kardeşim Abd rusya veya çin silah üreten ülkeler.o silahlar kimin için insan öldürmek için dünyadaki 8 milyar insan kardeştir , başka bir canlı değil , başka canlı bile olsa öldürmek beslenmek için değilse günahtır.böcekleri bile öldürmek doğaya aykırıdır.Dünyada hiç bir hayvan hem cinsini öldürmez, başka canlıyı öldürür doğal olarak karnını doyurmak için.silaha harcanan paralar dünyada aç yoksullara dağıtılsa dünyada aç insan evsiz insan kalmaz be.