BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan İngiltere'nin ihlal iddiasına yanıt----

Rusya'dan İngiltere'nin ihlal iddiasına yanıt

Rusya'dan İngiltere'nin ihlal iddiasına yanıt
16 Ocak 2018 - 07:36 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı, İngiltere'nin Tu-160 uçuşlarını ihlal sayıp Typhoon jetlerini havalandırmasına yanıt verdi

İngiltere’nin Rus savaş uçaklarını engellemek için Typhoon jetlerini havalandırmasını değerlendiren Rusya Savunma Bakanlığı, 2 adet Tu-160 stratejik bombardıman uçağının uluslararası sular üzerinde planlı uçuş yaptığını ve hiçbir ihlalde bulunmadığını belirtti.

Tu-160'lara MiG-31 savaş uçaklarının eşlik ettiğini belirten bakanlık, uçuşun 13 saatten fazla sürdüğünü, havada yakıt ikmali yapıldığını aktardı.

Rus savaş uçaklarının düzenli olarak Arktik, Kuzey Atlas, Karadeniz, Hazar Denizi ve Pasifik Okyanusu'nun uluslararası suları üzerinde uçuşlar yaptığı ifade edilen açıklamada, "Rus Hava Uzay Kuvvetleri uçaklarının tüm uçuşları tamamen uluslararası kurallara uygun biçimde diğer ülkelerin sınırları ihlal edilmeden yapılıyor" dendi.
Güzergahın bazı aşamalarında Rus uçaklara, İngiltere'ye ait Eurofighter Typhoon ve Belçika'ya ait F-16 jetleri eşlik etti.

İngiltere ve Belçika savunma bakanlıkları, Rus uçakların sınırları ihlal etmediğini doğruladı. İngiltere Savunma Bakanlığı, Tu-160 mürettebatının yanıt vermediği için Typhoon'ların havalandırıldığını bildirdi

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)