BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da Türk TIR'ının da karıştığı zincirleme kaza----

Rusya'da Türk TIR'ının da karıştığı zincirleme kaza

Rusya'da Türk TIR'ının da karıştığı zincirleme kaza
12 Mart 2023 - 17:24 www.finansgundem.com

Rusya'nın Saratov Bölgesi’nde buzlanma sebebiyle zincirleme kaza oldu. Rus yetkililer, onlarca aracın karıştığı kazada Türk nakliye firmasına ait bir TIR’ın da bulunduğunu açıkladı.

Saratov Bölgesi’ndeki federal otoyolda buzlanma nedeniyle 20’den fazla aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında Türk nakliye firmasına ait TIR’ın da olduğu kaydedildi.

Sağlık Bakanlığı Saratov Bölge Müdürü Bakanı Oleg Kostin, Telegram kanalında yaptığı açıklamada, bugün sabah saatlerinde Saratov federal otoyolundaki zincirleme kazada yaralı sayısının 15’e çıktığını bildirirken, mesajında, “Khvalynsky bölgesinde R-228 Syzran-Saratov-Volgograd federal karayolunun 113. kilometresinde saat 07.45’te (Moskova saati 06.45) ön verilere göre buzlanma sonucu 21 kamyon ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi” ifadelerini kullandı.

Kostin, toplam 15 yaralının 14’ünün hastaneye kaldırıldığını, bir kişinin ise ayakta tedavi edildiğini söylerken, Türk nakliye firmasına ait olduğu düşünülen TIR’ın şoförünün sağlık(durumuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

Bölge Sağlık Müdürlüğü, beyin kontüzyonu nedeniyle durumu ciddi olan 14 yaşındaki bir genç de dahil olmak üzere dokuz yetişkin ve üç çocuğun bölgedeki Balakovo hastanesine götürüldüğünü bildirirken, kırığı olan iki yetişkinin Khvalynsk bölge hastanesine kaldırıldığı eklendi.

Trafik Denetleme Merkezi’nden alınan ön verilere göre Khvalynsky bölgesindeki Syzran-Saratov-Volgograd otoyolunda saat 07.34’te (Moskova saati 6.34) 10 arabanın çarpıştığı, ardından yakınlarda iki kazanın daha meydana geldiği açıklandı.(Gazetemru)

Sultangazi'de İETT otobüsü kaza yaptı: Yaralılar var

 

Tren kazasında ölen makinistin babası Yunanistan'a iade edilecek

 

TEM'de zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı var

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)