BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya’da bir uçak radardan kayboldu!----

Rusya’da bir uçak radardan kayboldu!

Rusya’da bir uçak radardan kayboldu!
22 Eylül 2021 - 13:07 www.finansgundem.com

Rusya’da An-26 tipi bir uçağın Harabrovsk bölgesinde radarlardan kaybolduğu açıklandı. Uçakta altı kişinin olduğu düşünülüyor.

Rusya'nın Harabrovsk yakınlarında, AN-26 tipi bir uçak ile yapılan teknik uçuş esnasında aniden irtibat kesildi, uçağın radarlardan da kaybolduğu belirtildi.

Uçakta altı mürettebat üyesi olduğu düşünülüyor.

Acil durum servislerinin yetkilileri, kaybolan uçağın bulunması için mi-8 tipi bir helikopterin Harabrovsk Havaalanı’ndan havalandığını açıkladı.

Acil Durum Bakanlığı yaptığı açıklama ile, An-26 tipi uçağın düştüğünü doğruladı. Arama çalışmalarının kötü hava ve karanlık nedeniyle zor koşullarda sürdürüldüğünü belirtti.

Rusya’da kısa bir süre önce, Аn-26 tipi başka bir uçak yine bir kazaya karışmıştı. Kamçatka hava şirketine ait Аn-26b-100 tipi uçak, 6 Temmuz’da Petropavlovsk-Kamçatskiy - Palana seferini yaparken iniş sırasında içindeki 28 kişi ile beraber bir tepeye çakılmıştı. Uçaktakilerden hayatta kalan olmamıştı.

Enerji Ajansı'ndan Rusya'ya 'enerji çağrısı'

 

Katar'dan insani yardım taşıyan altıncı uçak Kabil'de

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)