BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya’da aşı yaptıranlara toplu taşıma indirimi teklifi----

Rusya’da aşı yaptıranlara toplu taşıma indirimi teklifi

Rusya’da aşı yaptıranlara toplu taşıma indirimi teklifi
01 Kasım 2021 - 11:00 www.finansgundem.com

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma’da koronavirüse karşı aşı yaptıran vatandaşların toplu taşıma araçlarını yüzde 50 indirimli olarak kullanması teklif edildi.

Duma vekili Vasiliy Vlasov’un girişimiyle Rusya’da aşı yaptıranların toplu taşıma araçlarında yüzde 50 indirimli yolculuk yapması yönünde teklif sunuldu.
Devlet tarafından vatandaşların aşıya teşvik edilmesi için bir dizi tedbir alındığı hatırlatılan teklifte, indirimin aşı sürecinin tamamlanmasından sonraki 6 ay içinde kullanılabilmesi önerildi. Vlasov’a göre bu adım vatandaşlar için önemli bir maddi teşvik olabileceği gibi toplu taşıma araçlarında da virüsün yayılması riskinin azaltılmasına katkıda bulunabilir.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, vaka artışları nedeniyle daha önce Başbakanı Yardımcısı Tatyana Golikova’nın getirdiği öneriyi destekleyerek, 30 Ekim-7 Kasım dönemini ücretli izin haftası ilan etmişti.
Bu arada Putin bölgelere gerektiği takdirde izin günlerini 23 Ekim’den başlatabilmeleri yönünde yetki verilmişti. Başkent Moskova’nın yanı sıra, Moskova, Kaliningrad ve Smolensk gibi bazı bölgelerde izin günlerinin 28 Ekim-7 Kasım tarihlerinde uygulanması kararı alınmıştı. Voronej, Niynıy Novrogod, Novgorod, Samara, Kursk ve Perm bölgelerinde de 25 Ekim-7 Kasım dönemi izin günü olarak belirlenmişti. Bu dönemde ülke genelinde bir dizi tedbir uygulanıyor.

Rusya’da günlük korona virüs vakaları son bir aydır artıor

 

Moskova'da kısmi kapanma başladı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)