BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya yabancı gemilerin güvenli çıkışı için uzattı----

Rusya yabancı gemilerin güvenli çıkışı için uzattı

Rusya yabancı gemilerin güvenli çıkışı için uzattı
27 Mayıs 2022 - 01:52 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı Ulusal Savunma Kontrol Merkezi Başkanı Mizintsev, Rus Silahlı Kuvvetlerinin Ukrayna limanlarından yabancı sivil gemilerin çıkması için açılan günlük insani koridorun 139 mile çıkarılarak uzatıldığını bildirdi.

Mihail Mizintsev, yaptığı açıklamada, Rus Silahlı Kuvvetlerinin Odessa, Mıkolayiv, Çernomorsk, Herson, Oçakov ve Yujniy limanlarından açık denize yabancı gemilerin güvenli çıkışını sağlamak için 27 Mart'tan bu yana Karadeniz’de faaliyette bulunan insani yardım koridorunun güzergahında ayarlamalar yaptığını ifade etti.

27 Mayıs’tan itibaren 3 mil genişliğindeki deniz insani koridoru güzergahının 139 mil uzunluğuna çıkarıldığını kaydeden Mizintsev, koridorun Moskova saatiyle 08.00’den 19.00’a kadar her gün açık olacağını kaydetti.

Gemilerin toplanma ve dağılma alanlarının koordinatlarını da paylaşan Mizintsev, limanlardan ayrılmasından toplanma alanına kadar gemilerin güvenliğinden Ukrayna tarafının sorumlu olduğunu belirtti.

Rusya Savunma Bakanlığı dün, Moskova saatiyle her gün saat 08.00’den 19.00’a kadar Karadeniz’de; 80 mil uzunluğunda ve 3 mil genişliğinde Ukrayna kara sularından, Herson, Mıkolayiv, Çernomorsk, Oçakov, Odessa ve Yujniy limanlarından yabancı yük gemilerinin çıkışı için insani yardım koridoru açıldığını bildirmişti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, mayından temizlendikten sonra Mariupol limanından 5 yabancı yük gemisinin ayrıldığını bildirmişti.

ABD'den Rusya'ya çağrı!

 

Rusya'nın rezervlerinde azalış

 

Putin'den Rusya’yı izole etme çabalarına yanıt

 

Rusya, Ukrayna'nın kayıplarını açıkladı

 

Ukrayna, Rusya'nın kayıplarını açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)