BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, Ukrayna'nın Slavyansk şehrini vurdu----

Rusya, Ukrayna'nın Slavyansk şehrini vurdu

Rusya, Ukrayna'nın Slavyansk şehrini vurdu
15 Ağustos 2022 - 12:25 www.finansgundem.com

Ukrayna'da, Donetsk'teki yerleşimlere Rusya'nın hava ve topçu saldırıları sürerken, cepheye yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Slavyansk şehrine Ruslar tarafından fırlatılan füzeler isabet etti.

Donbas cephesine yakın Slavyansk şehri, sabah erken saatlerde Ruslar tarafından vuruldu. Füzeler Slavyansk'ın çeşitli yerlerine düşerek buradaki okul, müstakil ev ve konutlara hasar verdi.

Şehir merkezinde bir sokaktaki konutların arasındaki yola düşen füzenin açtığı derin çukurun çevresinde görevli polis yetkilisi, bugün düzenlenen saldırıların, son dönemlerin en güçlü saldırılardan olduğunu söyleyerek şehre yaklaşık haftada bir saldırı düzenlendiğini bildirdi.

Belediye görevlilerinin, şehrin 3 ayrı noktasına düşen füzelerin patlaması sonucu hasar gören evlerin ve diğer binaların enkazını kaldırma çalışmaları sürerken uzmanlar, hasar tespit raporu oluşturuyor.

Olay, saat 04.10 sularında gerçekleşti

Şehir merkezinde bir sokaktaki apartmanların önünde sabah erken saatlerde bir füzenin patlaması sonucu hasar gören evde yaşayan yaşlı çift, saldırı anlarını anlattı. Patlama yüzünden elinden hafif yaralanan 82 yaşındaki Raysa Kahanskiy, saldırının saat 04.10 sularında yapıldığını söyledi

Genelde sabah erken saatlerde kalktığını belirten Raysa, "Saat 04.10 ile 04.15 arasında patlama oldu. Ben de o esnada çay hazırlamaya kalkmıştım" dedi.

'Apartman tamamen sarsıldı'

Saldırı sonucu evinin pencerelerinin kırıldığını ve sıçrayan büyük cam parçasının sağ eline isabet ettiğini ifade eden Kahanskiy, "Patlama olunca camlar bana doğru sıçradı. Saçlarıma da cam kırıkları sıçradı. O kadar güçlü bir patlamaydı ki apartman tamamen sarsıldı. Bir cam parçası elime saplandı. Mutfak tamamen dağıldı" ifadelerini kullandı.

Kırılan camların yerine pencereleri poşetle kaplayan Raysa'nın eşi Viktor, şiddetli patlama sonucu evinde oluşan hasarı kendi imkanlarıyla tamir etmeye çalıştığını dile getirdi.

Ukrayna: Rusya, Donetsk bölgesini vurmaya devam ediyor

 

Ukraynalı sivillerin çileli yolculuğu

 

Ukrayna, Rusya'nın kayıplarını açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)