BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaRusya resesyona girebilir----

Rusya resesyona girebilir

Rusya resesyona girebilir
17 Nisan 2013 - 14:10 www.finansgundem.com

Rusya Başbakanı Dimitry Medvedev, ülkesinin düşen emtia fiyatları nedeniyle resesyona girme riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi

Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev'den ekonomideki son duruma ilişkin önemli açıklamalar geldi.
Medvedev, ülkesinin düşen emtia fiyatları nedeniyle resesyona girme riskiyle karşı karşıya olduğunu ve destek önlemlerini değerlendireceklerini, ancak hükümetin benimsediği mali kurala da bağlı kalacağını söyledi.
Medvedev'in bu açıklaması, ihracattaki düşüş, zayıf yatırımlar ve tüketici harcamalarının yavaşlamasına bağlı olarak ülkenin ekonomik büyüme tahmininin üçte bir oranında düşürülerek yüzde 2.4'e indirilmesini izledi.
Medvedev parlamentonun alt kanadında yaptığı konuşmada, emtia fiyatlarında düşüş ve küresel ekonomik büyümenin yavaşlamasının, büyük ölçüde enerji ihracatına bağımlı olan Rusya üzerinde yaratabileceği etkiye dair endişelerini dile getirdi.
Medvedev Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in büyümeyi canlandıracak destek önlemlerini görüşmek üzere hükümet ve uzmanlarla kısa süre içinde bir araya geleceğini de belirtti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)