BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: JBS siber saldırısına dair ABD ile temastayız----

Rusya: JBS siber saldırısına dair ABD ile temastayız

Rusya: JBS siber saldırısına dair ABD ile temastayız
02 Haziran 2021 - 10:25 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı, dünyanın en büyük taze et üreticisi JBS SA'ya düzenlenen siber saldırı konusunda ABD ile direkt temasta olduklarını bildirdi.

Interfax ajansının haberine göre, konuya ilişkin açıklama yapan Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, JBS SA'ya fidye yazılımıyla yapılan siber saldırıyla ilgili ABD ile doğrudan iletişimde olduklarını ifade etti.

JBS SA, internet korsanlarının hedefi olduğu için Kuzey Amerika ve Avustralya'daki internet ağlarını kapatmak zorunda kaldığını duyurmuştu.

Amerikan medyası da firmanın Kanada'nın en büyük et paketleme tesislerinden biri olan işletmesinde üretime ara verdiğine ve ABD'deki bazı mezbahalar dışında Avustralya'daki tüm kesimleri durdurduğunu belirterek saldırının küresel gıda güvenliği için de yeni bir tehdit oluşturduğuna vurgu yapmıştı.

Beyaz Saray, Rusya'yı işaret etmişti 

Olayın ardından açıklama yapan Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Karine Jean Pierre, "JBS, yönetimimizi Rusya'da olması muhtemel bir suç örgütünden fidye talebi aldıkları konusunda bilgilendirdi. Beyaz Saray, bu konuda Rus hükümeti ile doğrudan iletişim halindedir." diye konuşmuştu.

Meksika’da dijital şiddet yasası yürürlüğe girdi!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)