BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: Heyetlerin Türkiye’de görüşmesi iyi fikir----

Rusya: Heyetlerin Türkiye’de görüşmesi iyi fikir

Rusya: Heyetlerin Türkiye’de görüşmesi iyi fikir
04 Mart 2022 - 20:59 www.finansgundem.com

Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili süren müzakerelerle ilgili Rusya'dan yapılan açıklamada "Rusya ve Ukrayna heyetlerinin Türkiye’de görüşmesi iyi fikir" ifadesi kullanıldı.

Reuters’ta yer alan habere göre, Rusya’nın Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Gennady Gatilov, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanları arasında önümüzdeki hafta Türkiye’de bir toplantı düzenleme önerisini olumlu karşıladı.

Gatilov, 11-13 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek diplomatik forumda böyle bir toplantı yapılması fikrinin iyi olduğunu söyledi.

İKİNCİ GÖRÜŞMEDEN DE SONUÇ ÇIKMAMIŞTI

Rusya, 24 Şubat’ta saldırı başlattığı Ukrayna ile dün Belarus'un Brest kentinde ikinci kez masaya oturmuştu. Müzakerelerinin ikinci turunun tamamlanmasının ardından 3'üncü turun yapılacağı aktarılarak, taraflar, insani koridorun oluşturulması konusunda uzlaşı sağlandığı bildirildi.

PUTİN: ÜÇÜNCÜ TUR HAFTA SONU YAPILABİLİR

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bir telefon görüşme gerçekleştirdi.

Almanya Hükümet Sözcüsü Steffen Hebestreit tarafından yapılan açıklamada Putin’in, Başbakan Scholz’a Rusya ile Ukrayna arasındaki 3’üncü tur müzakerelerin bu hafta sonu yapılabileceğinin bildirildiğini aktardı.

Zelenskiy Avrupa'ya seslendi

 

"Rusya'nın nükleer santral saldırısı savaş suçu"

 

Erdoğan ile görüşen Zelenskiy: Türkiye'ye minnettarız

 

Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson ile görüştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)